Skip to main content

TYKY-päivä Nuuksiossa, luonnonpuistossa

Green Window tarjoaa ihanteellisen ympäristön TYKY-päivän viettoon, tukien työntekijöiden fyysistä ja henkistä hyvinvointia luonnon keskellä, Espoon Nuuksion sydämessä. TYKY-päivä, eli työkykyä ylläpitävä päivä, on suunniteltu edistämään työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla virkistävää ja elvyttävää toimintaa työn ulkopuolella. Green Window’n ainutlaatuinen lähestymistapa TYKY-päivään yhdistää luonnon tarjoamat mahdollisuudet ja ammattitaitoisen henkilökunnan osaamisen, luoden näin unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille.

Valikoimamme TYKY-päivän aktiviteetteihin sisältää luontoelämyksiä, jotka on suunniteltu parantamaan sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Osallistujat voivat esimerkiksi nauttia rauhoittavasta metsäkävelystä, joka auttaa vähentämään stressiä ja kohottamaan mielialaa, tai kokeilla lempeitä luontoon liittyviä kevyitä liikunta-aktiviteetteja, kuten kanootilla melontaa tai lumikenkäilyä, jotka edistävät fyysistä kuntoa samalla, kun ympäröivä luonto tarjoaa upeita maisemia ja rauhallisuutta.

Lisäksi Green Window’n asiantuntijat voivat järjestää työpajoja ja luentoja, jotka keskittyvät työkyvyn ylläpitämiseen liittyviin aiheisiin, kuten ergonomiaan työpaikalla, stressinhallintaan ja työssä jaksamiseen. Nämä sessiot tarjoavat konkreettisia työkaluja ja strategioita, jotka auttavat työntekijöitä hallitsemaan työkuormitusta ja edistämään omaa hyvinvointiaan.

Green Window’n tarjoamat tilat ja palvelut on suunniteltu tukemaan TYKY-päivän tavoitteita. Tarjolla on monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka keskittyvät terveellisiin ja ravitseviin aterioihin, valmistettuina tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Lisäksi kaikki tilamme, kuten kodat ja metsämökit, ovat käytettävissä yksityisesti, tarjoten rauhallisen ja inspiroivan ympäristön päivän aktiviteetteihin.

TYKY Päivä Helsinki

Lyhyt matka Helsingistä keskelle luontoa on hyvä valinta. Annat osallistujille mahdollisuuden nauttia luonnosta ja sen antimista, sekä tuet paikallista toimintaa jonka arvoihin kuuluu luonnon monimuotoisuuden edistäminen. Tulkaa yhteiskuljetuksella tai julkisilla perille asti. Meillä on myös reilun kokoinen parkkipaikka jos haluatte tulla autoilla.

TYKY päivän ideoita

Hyvinvointia ja herkuttelua
Onko tiimi enemmänkin hemmottelun ja rentoutumisen tarpeessa? Tässä tapauksessa ihana päivä rauhallisessa luonnossa voi olla paikallaan! Entä miltäpä kuulostaisi villiyrttikoulu ja savusauna luonnon helmassa järven rannalla? Tämän tykypäivän jälkeen tiimi palaa töihin hehkeämpänä kuin koskaan!

Tykypäivä voi sisältää myös konkreettisesti hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Asiantuntijan pitämä inspiroiva hyvinvointiluento voi kannustaa miettimään omia elämäntapoja uudella tavalla, kun taas kehonhuoltotunti voi antaa arvokkaita eväitä myös kotitreeniin. Kysy meiltä yhteistyöverkostostamme asiantuntijaviestasta tapahtumaanne. Hyödyllistä ja mukavaa!

Ja mitä olisikaan tykypäivä ilman herkuttelua? Perinteiset omassa keittiössä valmistetut herkut tai Japanissakin oppinsa saanut kokkimme loihtii cross-kitchen menun jotka tarjoavat arjesta poikkeavia kulinaristisia kokemuksia! Herkulliset ruoat ja juomat kruunaavat hauskan tykypäivän ja varmistavat, ettei kenenkään tarvitse viettää yhteistä aikaa nälkäisenä. Rentoa pientä grillailua tiimin kesken vai ylellinen viiden tähden illallinen tasokkaassa metsäravintolassa?

Täydellinen tila tykypäivään
Tykypäivän tarkoituksena on ylläpitää ja edistää yrityksen työntekijöiden työkykyä ja työhyvinvointia. Ohjelma voi olla hyvin vapaamuotoista, eikä vakiintuneen tiukkaa kaavaa päivälle ole. Päivä kannattaakin suunnitella osallistujien mukaan ja varmistaa näin, että kaikki viihtyvät! Halutaanko rentoa oleskelua vai pientä hauskuuttelua? Takaamme, että tällä kertaa kenelläkään ei ole tylsää! Tilavaihtoehtoja on meillä runsaasti, kuten funkkishuvila, maatilan torppa, jättikota tai rantasauna.

Lue lisää muista ryhmä- ja yritystapahtumista kokoukset sivultamme.

TYKY-päivä Green Window’ssa – Usein Kysytyt Kysymykset (FAQ)

Q: Voiko TYKY-päivän ohjelma räätälöidä tiimimme tarpeiden mukaan?

A: Kyllä, kaikki TYKY-päivän aktiviteetit ja ohjelmat Green Window’ssa suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, varmistaen, että ne vastaavat tiiminne erityistarpeita ja toiveita.

Q: Onko Green Window’n TYKY-päivä sopiva kaikille kunto- ja ikätasoille?

A: Kyllä, meidän aktiviteettivalikoimamme on suunniteltu niin, että jokainen voi osallistua riippumatta fyysisestä kunnosta tai iästä. Korostamme jokaisen osallistujan henkilökohtaista kokemusta ja hyvinvointia.

Q: Miten Green Window huomioi erityisruokavaliot TYKY-päivän aikana?

A: Ilmoita meille erityisruokavalioista ja -toiveista etukäteen, niin voimme varmistaa, että kaikki ruokailut

Q: Mikä on TYKY päivä?

A: TYKY-päivä tarkoittaa työntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja terveyden edistämiseen tähdättyjen toimien järjestämistä yhden päivän aikana. TYKY toiminnalla tarkoitetaan pitkäjänteisempää ja jatkuvaa panostamista työkyvyn ylläpitoon, mutta useille sen ydin tiivistyy parhaiten juuri tähän yhteen virkistäytymispäivään.

Q: Voiko TYKY-päivän järjestää talvella?

A: Tiloissamme onnistuu järjestää tykypäivä myös talvella. Meillä on erittäin laaja palvelun kirjo myös kesän ulkopuolella. Syksy ja kevät ovat erinomaista aikaa luonnossa olemiseen. Talvella meillä on myös Swing Hillissä rinneravintola, jota voimme hyödyntää tyky päivän viettoon, vaikka kaikki eivät laskettelisi. Rinneravintola sijaitsee ylhäällä ja sinne pääsee kävellen. Näkymät yli Nuuksion ovat todella kauniit ja rauhoittavat.