Skip to main content

Rentoudu ja herkuttele luonnon keskellä Nuuksiossa!

Tilausravintolassamme järjestät maistuvat ruokailut tilaisuutesi yhteydessä. Kukin tila varattu aina yhdelle ryhmälle kerrallaan. Valitse menu listaltamme, tai suunnitellaan yhdessä sopiva menu. Erikoisuuksiamme ovat Nuuksion sienet, tuoreet ja paikanpäällä loimutetut & savustetut kalat ja lihat, sekä villiyrtit ja marjat.

Catering järjestyy kaikkiin tiloihimme, myös teemamenuja

Yli 15-vuoden kokemuksella järjestyvät niin tulilla valmistetut nuotioherkut kuin 9-ruokalajin illallisetkin!

 
 
 
 
 
 
 

Rantasaunat, savusauna, palju Nuuksion kansallispuistossa!

 
 

Retket ja muut aktiviteetit Nuuksiossa

 
 

Tervetuloa Metsäravintola Aurora Nuuksioon – makuelämyksiä luonnosta

Metsäravintola Aurora Nuuksiossa koet unohtumattomia hetkiä ja makuelämyksiä, jotka kumpuavat suoraan suomalaisesta luonnosta. Sijaintimme Nuuksion kansallispuiston sydämessä tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön jokaiseen tilaisuuteesi, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, perhejuhla tai ystävien kokoontuminen. Meidän tilausravintolamme on omistettu yksinomaan ryhmällesi, taaten yksityisyyden ja räätälöidyn palvelun, joka tekee jokaisesta vierailusta erityisen.

 

Ainutlaatuista palvelua ja räätälöityjä makuja

Aurora Nuuksio ei ole vain tilausravintola; se on kokemus, joka yhdistää perinteisen suomalaisen keittiön innovatiivisuuteen ja luovuuteen. Valitessasi menun listaltamme tai suunnitellessamme yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menun, voimme luvata, että jokainen suupala on huolella valittu ja valmistettu. Erikoisuutemme, kuten Nuuksion sienet, tuoreet ja paikan päällä loimutetut sekä savustetut kalat ja lihat, sekä villiyrtit ja marjat, korostavat paikallista luontoa ja sen anteliaisuutta.

 

Catering Nuuksiossa

Catering-palvelumme Espoossa on joustava ja kattava, tarjoten kaikkea nuotioherkuista aina yhdeksän ruokalajin illallisiin. Yli 15 vuoden kokemuksella olemme hioneet taitojamme palvellaksemme vaativiakin makuja ja toiveita, mukaan lukien teemamenuja, jotka vievät sinut ja vieraasi makumatkalle eri kulttuureihin tai vaikkapa aikamatkalle menneisyyden Suomeen. Suomalainen pääkokkimme on työskennellyt myös Japanissa, joten hän taitaa myös kansainvälisen keittiön herkut.

 

Makuelämyksiä kansallispuistossa

Metsäravintola Aurorassa jokainen tilaisuus on mahdollisuus luoda elämyksiä. Meillä voit aloittaa päiväsi virkistävällä aamiaisella luonnon keskellä, nauttia lounaasta patikointiretkesi lomassa tai kruunata iltasi tähtitaivaan alla tarjoillulla gourmet-illallisella. Erityisesti suosittelemme kokeilemaan tulilla valmistettuja ruokia – niiden ainutlaatuinen maku saa jokaisen aistin heräämään. Jättikodassa valmistamme ruokia avotulella ja näet ruoan valmistuvan.

Räätälöimme mielellämme myös erikoistilaisuudet, kuten häät, ylioppilasjuhlat, syntymäpäiväjuhlat, vuosipäivät tai yritysten tiimipäivät. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu vastaamaan toiveitanne, luoden näin unohtumattomia hetkiä ja muistoja. Meidän kanssa onnistut kun järjestät juhlat Nuuksiossa!

 

Kestävä keittiö, joka kunnioittaa luontoa

Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat kaikkea toimintaamme. Pyrimme hyödyntämään paikallisia ja kausiluonteisia raaka-aineita, tukemaan paikallisia tuottajia ja minimoimaan jätteen määrän. Tämä ei ainoastaan rikasta menuamme makua, vaan myös varmistaa, että jätämme mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen.

 

Kutsu luonnon keskelle Nuuksioon

Tilausravintola Aurora Nuuksiossa odottaa teitä elämys, joka yhdistää ainutlaatuisen ympäristön, huippuluokan palvelun ja unohtumattomat maut. Olipa toiveenasi intiimi illallinen perheen kesken, suuren luokan yritystapahtuma, kokous tai rento get-together ystävien kanssa, me olemme täällä toteuttamassa unelmienne tilaisuuden. Tervetuloa kokemaan suomalaisen luonnon anteliaisuus ja vieraanvaraisuus – tervetuloa Metsäravintola Aurora Nuuksioon.