Aurora Nuuksio

Kokous- ja virkistyspäivä, juhla, TYKY-päivä, TYHY-päivä, ruokailut & majoitus Nuuksion kansallispuistossa!

Metsäravintola ja -majatalo Aurora Nuuksio sijaitsee ainutlaatuisesti suoraan Nuuksion kansallispuistossa järvi-, laakso- ja metsämaisemissa. Nauti rauhasta ja yksityisyydestä kauniin luonnon keskellä!

1930-luvun funkkishuvila Aurora Nuuksio

Pääsalissa tilaa 45 hengelle yksityistilaisuuksina järjestettäviin kokouksiin, juhliin ja ruokailuihin. Salissa 2 suurta erkkeriä ja näkymä kolmeen suuntaan. Toisessa kerroksessa kaunis puoliympyrän-muotoinen oleskelutila, jossa 10 henkeä voi kokoustaa upeissa maisemissa. Pohjakerroksessa puoliympyrän-muotoinen sauna, oleskelutila ja pukuhuone sekä suihkutilat. Kokoustiloissa videotykit, fläppitaulu ja valkokangas.

Metsäravintola, catering & ruokailut tulilla: suomalaisia herkkuja Nuuksion kansallispuistossa!

Erikoisuuksiamme ovat Nuuksion kansallispuistosta poimitut sienet, savustetut kalat ja lihat, sekä villiyrtit ja marjat. Suunnittele menu tilaisuuteesi yhdessä kokkiemme kanssa!

Majoitus

Aurora Nuuksiossa on 7 majoitushuonetta max 16 hengelle huvilan ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Jokainen huone on erilainen! Majoitus yksityisesti ryhmälle kerrallaan.Tarvittaessa lisää majoitustilaa vuokrattavissa kauttamme läheltä (esim. Valklammen huvila).

Ota yhteyttä, suunnitellaan toiveisiisi ja budjettiisi sopiva tilaisuus!

takaisin alkuun